06-08-2023; Vandaag stond er niet heel veel op het programma dus konden we iets langer blijven liggen in ons bedje. Silvia was uiteraard er al wel eerder uit dan ik … Na een ontbijtje zijn we door Charlotte naar een plek (Pipeline Road) gebracht waar we een rondje konden hardlopen, beetje vlak terrein met mooie omgeving. Ook een kleine aanvulling via de Beveridge Track, mooi groen wandelpad. Officieel gezien wel gesloten wegens bepaalde ziektes in de bomen maar je kon er wel gewoon lopen (waren meer mensen sportief bezig). Dimitri was eerst ook nog even van plan om mee te gaan alleen had hij iets te weinig geslapen. Dus zijn we samen op pad gegaan, erg leuk lopen wat overigens bij mij (Peet) iets minder ging (kan je wel eens hebben hè). Ook Garmin had er geen zin in gezien de vreemde routes die via GPS zijn geregistreerd. Silvia heeft wel lekker gelopen dus helemaal goed.

Nadat we klaar waren met lopen konden we Charlotte een berichtje sturen en werden we spoedig opgehaald, wat een service zeg. ‘Thuis’ lekker gaan douchen en wat gegeten voor de lunch. Rond 14u kwam Niels ook nog even langs voor een gezellige babbel en de voetbal (WK dames). Eigenlijk wel een relaxte middag gehad zo, chippie en wijntje … bijbabbelen.

We zijn met z’n 6en gezamelijk wezen uiteten bij de plaatstelijke Indiaas Restaurant (Raag), eenvoudig tentje maar erg lekker eten. Je kon kiezen hoe ‘heet’ je eten moest zijn, ondanks dat de meeste voor de milde versie gingen was het zeker niet mild te noemen.
We moesten er wel even aan wennen maar was ook erg lekker!

Na al het lekkere eten zijn we weer terug naar het huisje gegaan en zijn op tijd ons bedje in gedoken. Morgen staat er weer een reisdagje op het programma, helaas wel de ‘verkeerde’ kant op.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *