03-08-3023; Vandaag stond o.a. badderen op het programma 😉 We hadden rond 10.00u afgesproken bij de plaatselijke ‘hot pools’ te Hamner Springs, waar we een aantal uurtjes gingen genieten van het warme water. Er waren verschillende baden met verschillende temperaturen, er waren ook lekkere bubbelbaden bij. Dimitri wilde heel graag van zo’n glijbaan (Conical Thrill) af, uiteraard ben ik een paar keer meegeweest. Gewoon ff lekker gek doen in het water …

Aangezien Dimitri ook nog even wilde wandelen in de omgeving zijn we op een gegeven moment toch de warmte uit gegaan om richting onze eigen ‘huisjes’ te gaan voor een snelle lunch. Daarna kwam Charlotte met Dimitri naar ons zodat we vanaf de camping een leuke wandeling konden gaan maken. Helaas was het inmiddels wel wat vochtiger geworden door de regen maar toch lekker op pad.
We begonnen met de scupture trail, die vlak achter onze camping begon … overigens hebben we maar een gedeelte hiervan gezien.

Deze sloot namelijk direct aan de Conical Hill Track welke best aanpoten was wegens de stijging die gemaakt moest worden. Wel leuke omgeving om lekker te wandelen met een mooi uitzicht aan de ’top’.

Blijft een feit dat de terugweg (bij een ‘berg’ wandeling) vaak makkelijker lopen is dan naar boven 😉 Op de terugweg zijn we eerst even nog naar het huisje van Charlotte gegaan omdat het nog geen tijd was om te gaan eten. Dus eerst lekker chippies gegeten, een drankje gedaan en bijgebabbeld.

Rond 18u zijn we naar het dorp gelopen waar we bij ‘Saints’ een heerlijk diner hebben gehad. Beetje café / bar idee, best gezellig tentje om te eten.

Al met al een relaxte, klein beetje sportieve maar zeker een mooie/fijne dag gehad in Hamner Springs … Met prima gevoel in slaap gevallen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *