31-07-2023; Gisteren hadden we zo’n mooie start in de ochtend qua weer, wat overigens zeer goed uit kwam. Vandaag was het behoorlijk bewolkt en kwam de regen goed naar beneden … had geen dag eerder moeten gebeuren zeg maar. Gelukkig hadden we deze dag ingepland om wat km’s te gaan maken richting het noorden, Carters Beach om precies te zijn. Na alle spullen te hebben opgeborgen en de waste-water te hebben geloosd zijn we op pad gegaan. Onderweg hoorde steeds een getik ergens die we eerder nog niet hadden gehoord, na een paar alles te hebben gecontroleerd kwamen we er achter dat we inmiddels het afdekdopje kwijt waren van de afvoer. Gelukkig kan het verder geen kwaad maar handig is anders.

Allereerst zouden we nog even naar de glowworm dell gaan, daar reden we langs, alleen viel dat een beetje tegen. Het was geen handige plek om ze overdag te gaan bekijken omdat het in de nacht beter gaat, dus snel weer verder.

Bij de Pancake Rocks zijn we uiteraard ook nog even wezen kijken, hoewel het behoorlijk regende toen we daar aankwamen. Dus ons maar snel in de regenpakken gehezen en er naar toe gelopen, wat overigens via een mooi aangelegd pad goed te doen was. Helaas was vandaag de zee wat rustiger dus de blowhole was rustig vandaag. Wel mooi om die rotsen zo in deze vorm te zien.

Gelukkig was de regen maar van korte duur en konden dus onze kleding weer aanpassen. Onze weg gingen we weer vervolgen, niet zoals de planning was maar aanpassing wegens tijd en weer …

We gingen nu met de camper naar de ‘seal colony’ waar je vanaf een parkeerplek een klein stukje kon wandelen, om zo vanaf een hoger standpunt een groepje zeehonden bij elkaar te kunnen zien liggen. Zag er allemaal erg schattig uit, dus er zijn weer de nodige foto’s gemaakt 😉

Na onze zeehonden uitje zijn we doorgereden naar ons nieuwe onderkomen in Carters Beach, een zeer nette holiday park. Alles zag er spik en span uit, hier zou je er meer van moeten hebben (al hoeven we niet te klagen over de holiday parken die we gehad hebben hoor). Vandaag was het een dag dat we eigenlijk geen zin hadden om te koken, dus maar besloten om een lokaal restaurantje te gaan eten. Ook wel leuk en zo ondersteun je de plaatselijke ondernemers ook nog in de winter. Erg lekker gegeten!
Daarna nog even gerelaxed in de camper om daarna lekker te gaan slapen, morgen vroeg op (daarover later meer).

Onderstaande route hebben we vandaag gereden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *