2023 – Rondreis Nieuw Zeeland

Eigenlijk was het onze bedoeling om in het jaar 2020 deze (of soortgelijke) reis te gaan maken, helaas werd door Covid-19 toch anders bepaald. Wat in het vat zit verzuurd niet, dus dit jaar gaat het dan toch gebeuren.
Hieronder vind je de route die we in eerste instantie in de planning hebben staan, maar kan door allerlei omstandigheden (zoals het weer) compleet anders worden. We laten ons lekker meeslepen in het moment, mochten we iets niet zien wegens andere mooie zaken … helemaal goed 😉
Abel Tasman en Arthur’s Pass horen eigenlijk ook bij onze route, maar deze hebben we vooralsog even op de reservelijst gezet.

Overigens zullen we in Nieuw Zeeland starten in Auckland (bij mijn zus Charlotte) en zullen dus vanaf daar richting het Zuidereiland gaan (Christchurch) om de route te gaan rijden. Aan het einde van de reis zullen we weer via Auckland terugreizen naar Nederland.

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij het zeker niet nalaten om mooie/leuke hardlooprondjes te gaan rennen. Gewoon omdat het leuk is maar zeker ook wegens de naderende marathon in November, dus trainen is zeker gewenst 😉 Meer info over onze hardloopplannen.

We proberen jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden maar het genieten tijdens de reis voor ons zelf is belangrijker dan het bijhouden van deze blog 🙂 Dus het kan gebeuren dat de verhalen iets later komen dan gewenst 😉


Hieronder de nieuwste verhalen, we wensen jullie veel leesplezier.
Uiteraard beginnen bij het begin, dus klik op de link.